Een overzicht van de bedrijven van de BMG-groep.

U kunt op het logo klikken voor meer informatie over het betreffende bedrijf.‘We hebben misschien wel het mooiste Sauna Beauty Resort van Nederland gebouwd.‘
Ultiem ontspannen in een resort dat er op gericht is dat het u aan niets ontbreekt. We omringen u met zorg en aandacht en hebben vooral grote zorg besteed aan de juiste balans tussen sauna faciliteiten, beauty behandelingen en de inwendige mens. Hierdoor bezorgen wij u een unieke beleving, waar u nog dagen over napraat.Stap in de wereld van Sauna - Thermen Ridderrode. Een sauna complex waarin vrijwel alle windstreken en sferen van onze aardbol vertegenwoordigd zijn.

 Bo-Rent Verhuur is hét bedrijf op het gebied van productverhuur voor de bouw. Vanuit tientallen vestigingen, met een landelijke dekking, verhuurt Bo-Rent letterlijk alles wat u nodig heeft om uw bouwplannen uit te voeren. Van auto tot aanhangwagen, van sloophamer tot stofzuiger!


Bo-Mij Groothandel is met tientallen vestigingen op haar gebied de grootste van Nederland. Bo-Mij levert uit voorraad ruim 35.000 artikelen voor de bouwsector en de particulier, waaronder ijzerwaren, bouwbeslag, gereedschappen en machines.

Skytrain Hoogwerkerverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers voor alle mogelijke toepassingen.

Boogert Hoogwerkerverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers op vrachtwagen met chauffeur, van 18 tot 100 meter!

Speciaal voor professionals: In de bouw ontwikkelde apparatuur van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Odijk Handelsonderneming heeft vestigingen in Schiedam en Antwerpen. "Wholesalers" van marine-supplies, tools en hardware.

BMG- Vastgoed voor aankoop, verkoop, nieuwbouw, verbouw, onderhoud, verhuur van intern én extern vastgoed.

Dé jachtwerf bij uitstek aan de wateren te Lelystad!